Contact me

References

Measures to improve the acoustics in the reception hall/cloakroom

Acoustic measures in three churches of the Apostolic Society in Utrecht, Soest and Zwolle.

Assignment: A combination of decorating the space and removing the hollow acoustics.

Having just fitted a new, open-plan kitchen and a new floor, our client noticed a change in the acoustics of the room as well as disturbing reverberation.

Incatro was asked to take additional measures to improve the acoustical conditions in the reception hall and the office areas of the new community house in Venray, a former nunnery.

The editing department of the radio station L1 recently moved into the media building within the former Nedinsko factory, and Incatro was asked to solve a number of acoustical problems.

We recently placed an acoustic wall covering of 124 m2 in the atrium of the University of Twente, called “De Bastille“.

Dear Ralph and Frits, The panels are hanging in our home and they look beautiful. Also the noise reduction is a big relief. The whole house has become a lot cozier. (AvT)

On behalf of the project furnishing company Ahrend Inrichten we completed a project for the CZ Health Insurance in Tilburg, where we were asked to install a seamless acoustic wall of 14 m length as well as a number of acoustic desk screens in a newly setup call center. The goal was to improve the speech intelligibility and privacy.

In cooperation with Planen und Einrichten, a project furnishing company in Düsseldorf, we completed a made-to-measure project for ARAG Insurances.

Acoustic and aesthetic modifications in the “Stilteruimte” [Silent room] and the Lady Chapel of the Stichting Kerken Ommoord (Protestant and Roman-Catholic church). The "Stilteruimte" is a 10 metre high cylindrical space, which produces a very annoying long reverberation time. Incatro provided the acoustic measurement and made a number of proposals on the basis of this in which the acoustics and the aesthetic appearance were equally important.

The broadcasting studio Omroep Friesland decided to use our product ARTwall to improve the acoustic in one of their newly renovated studios.

Improvement of the classroom acoustics for the Van Der Brugghenschool Protestant Christian primary school in Huizen

On order of WijnenBouw, and in cooperation with artist Ellen Brouwers, we installed 50 acoustic panels for Woningstichting Leystromen in Rijen.